top of page

Auditie Frascati Symphonic 

Pedagogisch Project 2024-2025
Met concerten over heel Vlaanderen 

Je studeert aan een muziekhogeschool en je droomt van een professionele muzikale carrière? Misschien is dit dan iets voor jou!
Frascati Symphonic doet een heuse concertreeks en misschien kan jij mee! Op het repertoire staat de 7de Symfonie van Beethoven en het eerste vioolconcerto van Prokofiev met Karen Su, Laureate van de Koningin Elisabethwedstrijd. Daarnaast spelen we 2 concerten met operetterepertoire uit de 19de eeuw.

Frascati Symphonic

Er zijn 6 uitvoeringen over heel België. De concertreeks loopt van 3 november 2024 tot 22 januari 2025. Meer info vind je terug in het repetitieschema dat je kan downloaden onderaan de pagina.

Voor alle studenten die
studeren aan een conservatorium

Je stuurt een filmpje van 10 minuten naar ons door. Je speelt een expositie van een klassiek concerto en de resterende tijd vul je zelf aan met orkesttrekken, of je stelt jezelf muzikaal voor met zelfgekozen fragmenten.

Je zet het filmpje op YouTube en stuurt de link door naar dit mailadres: orkest@frascatisymphonic.com. De inzendingen lopen vanaf nu tot 30 september 2024

De concerten:

  • Elisabethzaal Antwerpen: we spelen een operetterepertoire uit de 19de eeuw met 2 zangers

  • Schouwburg Leuven: we spelen de 7de Symfonie van Beethoven  en het eerste vioolconcerto van Prokofiev met Karen Su

  • Evergem en Lommel: we spelen de 7de Symfonie van Beethoven  en het eerste vioolconcerto van Prokofiev met Karen Su

  • Wetteren: we spelen de 7de Symfonie van Beethoven gecombineerd met operetterepertoire uit de 19de eeuw.

  • Schouwburg Leuvenwe spelen een operetterepertoire uit de 19de eeuw met 2 zangers

INTERESSE?

Dus, heb je interesse om mee te gaan op deze concerttour door Vlaanderen, en om een boeiend repertoire te leren kennen? Stuur dan zeker je filmpje door voor 30 september naar orkest@frascatisymphonic.com!

bottom of page