top of page
editfront-view orkest_12_edited.png

STEUN FRASCATI SYMPHONIC

Ambitieus en avontuurlijk. Gretig en energiek. Vernieuwend en verbindend. Wie Frascati leert kennen, kan niet anders dan er fan van worden.

Element Grey.png

Van de repertoirekeuzes, de jonge muzikanten, de veelzijdige musici en de bevlogen dirigenten. Of het nu gaat om de concerten, de kwaliteit, de educatie of technologie: dit orkest is van ons allemaal!

Omdat jonge, getalenteerde muzikanten een podium verdienen

In de loop van de voorbije 17 jaren maakten heel wat jonge, getalenteerde en geëngageerde muzikanten van Frascati Symphonic een orkest met een uitstekende reputatie. Vaak zetten deze musici zich voor een bescheiden toelage in om tot die prestaties te komen waar wij allemaal naar uitkijken.

67e6dee3-886c-4c33-bf2b-21fbc783a12c.jpeg

HOE KUNT U ERVOOR ZORGEN DAT HET ORKEST ZIJN AMBITIES KAN BLIJVEN REALISEREN

Als Frascatino: u betaalt jaarlijks uw lidmaatschap en geniet van exclusieve privileges.

De Frascatini zijn trots en geven om het orkest!

Het verhaal van Frascati gaat in de eerste plaats over muziek. Zowel muzikanten als toehoorders beleven muziek op een eigen, unieke manier. Frascati bouwt de brug tussen de verschillende visies en karakters en zo ontstaat een gemeenschap waar de liefde voor muziek centraal staat. Wij geloven sterk in de kracht van muziek om gemeenschappen te verrijken en te inspireren. Met een dynamische mix van opkomende talenten en ervaren musici streeft Frascati naar muzikale excellentie, waarbij de muzikanten elkaar inspireren, uitdagen en ondersteunen op hun gezamenlijke pad naar artistieke groei en prestatie.

 

Het orkest is er voor u. Draagt u het een warm hart toe? 

U kunt nu al Frascatino worden of een lidmaatschap cadeau geven en bijdragen aan het succes van dit temperamentvolle en prachtige Frascati orkest! Interesse? Mail ons gerust!

Als lid van de Frascatini geniet u van een aantal extra privileges en activiteiten.

Zo heeft u voorrang bij het bestellen van concertkaarten en toegang tot speciale vriendenevenementen, die de vereniging organiseert, zoals het bijwonen van repetities, concertinleidingen, lezingen en ontmoetingen met bijvoorbeeld de dirigent of musici.

Interesse? Klik hier voor meer informatie.

 

Als donateur: u steunt het orkest eenmalig, maandelijks, of jaarlijks met een bedrag naar eigen keuze.

Donateurs zijn onmisbaar voor Frascati!

U kunt als donateur het orkest steunen door eenmalig, maandelijks of jaarlijks een donatie te doen. 

Voor zakelijke donaties en giften kunt u een factuur van ons ontvangen.

Als donateur hoeft u geen lid te zijn van de Frascatini en staat het u vanzelfsprekend geheel vrij om zelf de hoogte van uw bijdrage te bepalen: ieder bedrag is van harte welkom!

Voor vragen over uw donatie (privé en zakelijk) kunt u contact opnemen per e-mail via office@frascatisymphonic.com of telefonisch via 016 48 72 05

Als vrijwilliger: Vindt u het leuk om u in te zetten voor het orkest en zo nog meer betrokken te zijn?

Vrijwilligers vervullen op allerlei vlakken een onmisbare rol bij Frascati!

Een non-profitorganisatie zoals Frascati Symphonic leeft en groeit door de vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten. Wij zijn steeds op zoek naar creatievelingen, digitale geeks, organisatorische wonders, communicatieve spraakwatervallen en administratieve genieën.

Heb je interesse in een vrijwilligersfunctie bij Frascati Symphonic?

 

Mail dan naar 

office@frascatisymphonic.com 

voor een kennismakingsgesprek.

Hoe werkt jouw gift?

Giften kunnen gedaan worden op rekeningnummer:

BELFIUS BANK IBAN: BE90 0682 4961 0632, onder vermelding van Fonds Frascatini.

Het zou fijn zijn als je bovendien jouw e-mailadres vermeldt zodat wij je kunnen contacteren. We zouden het zeer op prijs stellen als je ons zo kunt bijstaan!

Om je wat inspiratie te geven

WAT WIJ MET DE GIFTEN KUNNEN DOEN:

bottom of page